Kraft och glädje.

Empati och kreativitet.

www.fotoakuten.se

ICF-utbildad coach med bred bakgrund.

 

Jag heter Margareta Hartman, är född 1956, bor i Malmö och på Österlen. Jag har en beteendevetenskaplig utbildning från Lunds Universitet, är utbildad coach och medlem i ICF. Jag arbetar såväl med enskilda personer som med grupper. Den röda tråden i min varierade yrkesbakgrund är kommunikation och relationer. Jag har arbetat med projekt och information inom offentlig förvaltning, varit projektledare och copywriter samt arbetat som fastighetsmäklare. Jag har erfarenhet av många olika arbetsplatser och de krav som ställs i arbetslivet och vet hur svårt det ibland kan vara att hitta balansen och glädjen både i jobbet och privat.

     Som person är jag empatisk, positiv och kreativ. Mitt arbete som coach ger mig stor kraft och mycket glädje. Att få hjälpa människor att förverkliga sina drömmar eller lösa problem är ett privilegium och helt enkelt det allra bästa jag vet.

 

  • ICF (International Coach Federation)

    ICF är det världsledande globala branschorganet för coacher. Alla medlemmar har ackrediterad utbildning. ICF arbetar med att sätta en hög etisk standard inom professionen, erbjuda oberoende certifiering samt bygga ett världsomspännande nätverk av professionella coacher.